Menu
EUR
Terugblik: Succesvol Fashion Feestje Najaarseditie 2024

Terugblik: Succesvol Fashion Feestje Najaarseditie 2024

Door: Suzan Reacties: 0

Wat een dag was het afgelopen zaterdag 28 september tijdens het Fashion Feestje in Haaksbergen! De straten van ons gezellige dorp veranderden in een waar modeparadijs, waar jong en oud konden genieten van de nieuwste najaarsfashion. Het was fantastisch om te zien hoe de modeshows, verspreid over drie verschillende plekken in de open lucht, zoveel mensen samenbrachten. En ik ben ontzettend trots dat onze kidsconceptstore Haas en Aap deel mocht uitmaken van dit geweldige evenement.

De catwalk vol stralende kids!

Tijdens de modeshows stonden de kinderen, net zoals het hoort, in de spotlight. Wat hebben ze het goed gedaan! Een grote groep enthousiaste kids showde met flair de nieuwste herfstcollectie. Van warme truien en hippe jassen tot schattige rokjes en stoere laarsjes, de catwalk werd gevuld met de mooiste duurzame kindermode die helemaal klaar is voor het najaar. Het enthousiasme van de kinderen werkte aanstekelijk; hun blije gezichten maakten het evenement nóg specialer.

Duurzaamheid centraal

Bij Haas en Aap vinden we het belangrijk om kindermode aan te bieden die niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam. Kinderen groeien immers snel, en met duurzame kleding zorgen we ervoor dat hun mode-avonturen niet ten koste gaan van onze planeet. Alle items die we tijdens het Fashion Feestje lieten zien, zijn nu verkrijgbaar in onze conceptstore en online. Ze zijn stuk voor stuk gemaakt van materialen die goed zijn voor zowel de huid van de kleintjes als de natuur.

Jullie enthousiasme en steun betekenen veel!

Het was hartverwarmend om te zien hoeveel van jullie zijn komen kijken en ons hebben gesteund. Het Fashion Feestje was een groot succes dankzij jullie enthousiasme, en ik wil graag iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Van de vrijwilligers en de organisatie tot de ouders en kinderen die hebben meegewerkt aan de shows – jullie zijn fantastisch!

Voor wie het gemist heeft, geen zorgen! Onze nieuwe herfstcollectie hangt nu in de winkel en is natuurlijk ook online te vinden. Kom vooral langs om de nieuwste items te ontdekken en laat je inspireren door de prachtige najaarsmode voor kinderen.

Tot snel in de winkel!

Liefs,
Suzan

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »