Menu
EUR
Ontdek onze nieuwe collectie winterjassen voor jongens en meisjes

Ontdek onze nieuwe collectie winterjassen voor jongens en meisjes

Door: Suzan Reacties: 0

De winter is in aantocht en dat betekent dat onze nieuwe collectie winterjassen weer binnen is! Deze collectie bestaat uit warme, duurzame jassen van topmerken zoals Mini Rodini, Tiny Cottons, En Fant en Bajé. Met hun mooie designs en duurzame materialen zorgen ze ervoor dat je kind warm blijft én goed voor de planeet is.

Warme en stijlvolle meisjesjassen

Voor meisjes hebben we een breed aanbod aan winterjassen die niet alleen modieus, maar ook functioneel zijn. Van stoere parka’s tot gewatteerde jassen, er is voor elke stijl wat wils. De jassen van Mini Rodini, zoals de rode hooded puffer jacket, vallen op door hun vrolijke kleuren en prints. Ook Tiny Cottons biedt een mooie collectie met hun BEARS padded jassen. Ze zijn comfortabel en gemaakt van gerecyclede materialen, ideaal voor de koude winterdagen.

Stoere en functionele jongensjassen

Voor de jongens hebben we ook een prachtige selectie. Neem bijvoorbeeld de quilted jassen van En Fant of de Mascot wool jacket van Bajé, die beide zorgen voor extra warmte en comfort. Voor een sportievere look zijn de jassen van Mini Rodini een aanrader. Met hun opvallende designs en zachte materialen zijn ze perfect voor actieve buitenkinderen.

Waarom kiezen voor onze duurzame jassen?

Duurzaamheid staat bij ons voorop. Alle jassen in ons assortiment zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en gaan lang mee. Door te kiezen voor een jas van Haas & Aap, kies je niet alleen voor kwaliteit, maar draag je ook je steentje bij aan een betere wereld.

Bekijk onze volledige collectie en ontdek welke jas het beste bij jouw kind past.

Liefs,
Suzan

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »