Menu
EUR
De Herfst Collectie: Ontdek de Warmte en Stijl van o.a. CarlijnQ, NixNut, Tocoto Vintage en The New Chapter

De Herfst Collectie: Ontdek de Warmte en Stijl van o.a. CarlijnQ, NixNut, Tocoto Vintage en The New Chapter

Door: Suzan Reacties: 0

De herfst is weer begonnen! Het seizoen van vallende bladeren, warme chocolademelk en lange boswandelingen. En wat is er beter dan je kleintje warm en stijlvol te kleden tijdens deze frisse, maar knusse maanden? Bij Haas en Aap Kidsconceptstore hebben we de nieuwste herfst- en wintercollecties van duurzame merken zoals CarlijnQ, NixNut, Tocoto Vintage en The New Chapter voor je klaarstaan. In dit blog nemen we je mee door de trends en must-haves van dit seizoen.

De Herfstkleuren van 2024

Dit najaar draait alles om warme, aardse tinten. Denk aan diepe bruintinten, warm okergeel, roestig oranje en zachte groentinten. Deze kleuren brengen het herfstgevoel echt tot leven en zorgen ervoor dat je kind er niet alleen warm bijloopt, maar ook helemaal on-trend is.

CarlijnQ brengt dit seizoen een prachtige collectie in deze herfstkleuren, met speelse prints en duurzame materialen. Het merk staat bekend om hun vrolijke, kindvriendelijke ontwerpen en gebruikt alleen biologisch katoen. Wat dacht je van een zachte trui met een print van herfstbladeren of een comfortabele broek met een grafisch patroon? De stoffen voelen heerlijk zacht aan en zijn perfect voor de huid van je kleintje, zelfs als het buiten wat kouder wordt.

NixNut: Minimalistische Klasse voor Kleintjes

NixNut is een merk dat bekend staat om zijn minimalistische, maar stijlvolle ontwerpen. De herfst- en wintercollectie van dit jaar is daar geen uitzondering op. De warme, natuurlijke tinten van hun collectie passen perfect bij de rustige uitstraling van de herfst. Van prachtige gebreide vesten tot wollen mutsen, de items van NixNut zijn ideaal om je kind lekker in te wikkelen tijdens een frisse herfstdag.

Wat opvalt in de collectie van NixNut dit seizoen, is het gebruik van organische materialen zoals merinowol en biologisch katoen. Dit maakt de kleding niet alleen zacht en comfortabel, maar ook duurzaam. Denk aan een oversized gebreide trui die makkelijk te combineren is met een jeans of legging. Of kies voor een mooie wollen sjaal, perfect voor die eerste koude windstoten.

Vintage Vibes met Tocoto Vintage

Voor ouders die houden van een nostalgische, vintage stijl, is de nieuwe collectie van Tocoto Vintage echt een aanrader. Dit Spaanse merk combineert klassieke ontwerpen met moderne details. De herfstcollectie straalt romantiek en verfijning uit, met veel aandacht voor details zoals kant, borduursels en fijne stoffen.

Tocoto Vintage speelt in op de vintage trend met items zoals romantische jurkjes in zachte pasteltinten en stoere vesten in diepbruine tinten. Het merk is ideaal voor bijzondere gelegenheden, maar de kleding kan ook prima casual gedragen worden. De laagjeslook is bovendien een belangrijk thema in hun collectie. Een jurkje gecombineerd met een warme maillot en een gebreid vest zorgt ervoor dat je kleintje zowel warm als modieus de deur uitgaat.

The New Chapter: Tijdloze en Duurzame Stijl

The New Chapter is een merk dat zich focust op tijdloze stukken van hoge kwaliteit. Hun herfst- en wintercollectie draait om eenvoud, comfort en duurzaamheid. De ontwerpen zijn clean, maar elegant en daardoor ideaal om jarenlang te dragen en zelfs door te geven aan jongere broertjes of zusjes. Dit sluit perfect aan bij het duurzame karakter van Haas en Aap Kidsconceptstore.

In de collectie van The New Chapter voor dit seizoen zien we veel oversized truien, comfortabele broeken en fijne basics die makkelijk te combineren zijn. De neutrale kleuren en eenvoudige ontwerpen maken het ideaal voor kinderen die zich vrij willen bewegen en spelen, zonder dat ze inleveren op stijl. De stoffen, zoals biologisch katoen en gerecyclede materialen, voelen zacht aan en zijn ook nog eens goed voor het milieu.

Duurzaamheid bij Haas en Aap Kidsconceptstore

Bij Haas en Aap Kidsconceptstore vinden we duurzaamheid erg belangrijk. We werken daarom alleen samen met merken die net zo bewust omgaan met het milieu als wij. De kleding en accessoires in onze winkel zijn gemaakt van biologische en gerecyclede materialen, en de productieprocessen van onze merken zijn eerlijk en milieuvriendelijk. Zo kun je met een goed gevoel shoppen voor je kinderen!

Onze merken zoals CarlijnQ, NixNut, Tocoto Vintage en The New Chapter passen perfect bij deze visie. Ze gebruiken duurzame materialen en letten op een eerlijke productie, zodat je niet alleen modieuze, maar ook verantwoorde keuzes maakt.

Herfst- en Wintertips: Laagjes zijn je Beste Vriend

Een belangrijke tip voor het najaar is het dragen van laagjes. In de herfst kan het weer nogal wisselen: de ene dag is het nog vrij warm, terwijl het de volgende dag ineens flink kan afkoelen. Laagjes zorgen ervoor dat je je kleintje altijd kunt aanpassen aan het weer, zonder dat ze het te warm of te koud hebben.

Begin bijvoorbeeld met een fijne basic van The New Chapter, zoals een longsleeve of een legging. Daaroverheen kun je een stoere trui van CarlijnQ of een vest van NixNut aantrekken. Voor buiten kun je de look afmaken met een warm jasje of een gebreide muts van Tocoto Vintage. Zo creëer je een outfit die perfect is voor een frisse ochtendwandeling, maar ook makkelijk wat lichter kan voor een middag vol spelletjes binnen.

Accessoires om de Look Compleet te Maken

Naast kleding biedt Haas en Aap Kidsconceptstore ook een breed assortiment aan accessoires. Denk aan warme sjaals, mutsen en wanten die niet alleen praktisch zijn, maar ook de outfit van je kind helemaal afmaken. NixNut heeft bijvoorbeeld prachtige, zachte sjaals in hun collectie, die elke herfstoutfit een extra stijlvolle touch geven.

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor duurzaam kinderspeelgoed. Wat dacht je van een mooie houten puzzel of een set bouwblokken van gerecycled materiaal? Zo hebben je kinderen tijdens de koudere dagen ook binnen genoeg te doen!

Haal de Herfst in Huis

De herfst is het perfecte seizoen om het binnen gezellig te maken. Warme dekens, kaarsjes en een kopje thee na een lange dag buiten spelen: het hoort allemaal bij dit seizoen. Bij Haas en Aap Kidsconceptstore vind je naast kleding en accessoires ook mooie items om je huis herfstklaar te maken. Onze collecties zijn met zorg samengesteld en passen perfect bij een knusse, herfstachtige sfeer.

Shop de Nieuwste Collecties Nu Online

Ben je klaar om je kleintje helemaal herfstproof te maken? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Haas en Aap Kidsconceptstore. De nieuwste collecties van CarlijnQ, NixNut, Tocoto Vintage en The New Chapter zijn nu online beschikbaar. We hebben voor elk kind een passende outfit, of je nu gaat voor speels, minimalistisch, vintage of tijdloos. Vergeet niet om ook onze accessoires en duurzame kinderspeelgoed te bekijken, zodat je deze herfst in stijl en verantwoord door kunt komen.

Conclusie

De herfst is een prachtig seizoen waarin je je kleintjes kunt hullen in warme, duurzame en modieuze kleding. Bij Haas en Aap Kidsconceptstore vind je alles wat je nodig hebt, van zachte truien en comfortabele leggings tot stijlvolle accessoires en duurzaam speelgoed. Of je nu kiest voor de speelse prints van CarlijnQ, de minimalistische ontwerpen van NixNut, de romantische vintage stijl van Tocoto Vintage of de tijdloze elegantie van The New Chapter – met onze nieuwe collecties loopt je kind er dit najaar altijd modieus en warm bij.

Dus trek eropuit in de natuur, geniet van de frisse lucht en laat je inspireren door de kleuren van de herfst – zowel buiten als in onze webshop!

Liefs, Suzan

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »