Menu
EUR
28 september 2024 - Fashion Feestje Haaksbergen

28 september 2024 - Fashion Feestje Haaksbergen

Door: Suzan Reacties: 0

Zaterdag 28 september 2024 is het weer zover: het Fashion Feestje in Haaksbergen! Als medeorganisator en eigenaresse van Haas en Aap Kidsconceptstore kan ik niet wachten om jullie te verwelkomen. Dit najaarsevenement is altijd een hoogtepunt, zowel voor de deelnemers als de bezoekers. Samen met een groep lokale ondernemers zorgen we ervoor dat het centrum van Haaksbergen bruist van de mode.

Dit jaar pakken we extra uit. Op drie locaties, waaronder de Kalter, rollen we de roze loper uit en presenteren we de nieuwste najaarsmode. Voor jong en oud zijn er spectaculaire modeshows om 13:00 uur, 13:45 uur en 14:30 uur, zodat iedereen een moment kan vinden om de show mee te maken. Het leuke is dat de shows exact hetzelfde zijn, dus je mist niks als je er eentje kiest. Ik ben vooral trots dat we dit jaar veel aandacht hebben voor schoenen. Een goede outfit begint tenslotte bij de basis, en ik weet zeker dat iedereen iets moois kan vinden​.

Voor Haas en Aap hebben we ook iets speciaals in petto. Onze winkel staat bekend om haar hippe en duurzame kinderkleding, en deze editie presenteren we een collectie vol kleur en prints die helemaal in de mode zijn, zoals de leopardprint die weer helemaal terug is. Na de shows zijn de outfits uiteraard direct bij ons in de winkel verkrijgbaar. Het belooft een geweldige dag te worden, en we hopen op net zo’n mooie opkomst als vorige jaren​.

Kom gezellig langs en laat je inspireren door de nieuwste mode voor het hele gezin. Tot zaterdag in het hart van Haaksbergen!

Liefs, Suzan

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »